fbpx

Echte verbinding met elkaar maken -PODCAST #17

Echte verbinding maken met elkaar. Na de periode van ‘social distancing’ is dit waar we allemaal naar snakten. De online wereld heeft ook zijn voordelen maar die echte connectie die je maakt als je iemand face-to-face ziet is toch anders.
 
Het fysieke contact wat je kunt maken door bijvoorbeeld een schouderklopje te geven of iemand even een hand toe te reiken, de non-verbale signalen die je oppikt, de energie die je voelt. Dat is toch waarmee je die échte verbinding met elkaar maakt en dat is onvervangbaar.
 
In deze podcast vertel ik over het mooie gesprek wat ik had met de deelnemende dames uit mijn kookworkshop waarin ze aangaven hoe fijn het is om gelijkgestemden te ontmoeten en lekker met de handen bezig te zijn. Het letterlijk uit je hoofd komen en echt verbinden met elkaar vervult die behoefte aan echte verbinding en daar kan niets tegenop. Dit gesprek inspireerde mij om er een podcastaflevering over te maken and so i did.
 
Mij deed het inzien hoe belangrijk het is om als ondernemer die verbinding ook aan te gaan met mijn klanten en volgers. Ik heb net zoals veel anders een online programma ontwikkeld wat veel voordelen biedt en heeft geboden zeker in perioden van ‘social distancing’. Maar wat nog sterker wordt met voldoende fysieke contactmomenten waarbij je écht kunt verbinden met elkaar.
 
 
 
In de podcast vraag ik je hoe jij dit ervaart. Of jij ook een liefhebber bent van fysiek, face-to-face contact en of jij dit als aanvulling ziet op een online programma of dat je toch liever alles online vanuit jouw veilige bubbel volgt? Of misschien liever alles face-to-face doet?

Laat jij mij horen hoe jij daarover denkt?
Dan ben ik jou mega-dankbaar want uiteindelijk gaat het om jou. Dat ik jou zoveel mogelijk kan bieden waar jij behoefte aan hebt (op dat moment). 
 
Ik wens je weer veel luisterplezier!
 
Liefs,
Robin