fbpx

Gezonde leefstijl tips: hoe vind je een leefstijl die bij jou past? #PODCAST 5

 
De gezonde leefstijl-tips en coaches vliegen je om de oren. Heel Youtube en internet staat er vol mee en iedereen lijkt jou te willen overtuigen van zijn of haar visie. En ergens is dat heel mooi dat we zou bereid zijn om elkaar te coachen. Iedereen heeft namelijk zijn unieke talenten en ook zijn moeilijkheden.
 
Hoe fijn is het namelijk dat iemand jou de handvatten kan aanreiken om daarin toch stappen te zetten, je bewust te worden van je blinde vlekken of je te coachen om een betere versie van jezelf te worden? 
 
Super fijn! Maar wat daarnaast belangrijk is, is dat je dicht bij jezelf blijft. Dat je leert begrijpen wat er in jouw lichaam gebeurt, zodat je kunt aanvoelen wat het nodig heeft. Jouw behoeftes zijn namelijk afhankelijk van heel veel verschillende factoren: jouw emoties, je gedachten, de levensfase waarin je je bevindt, de situatie, het seizoen (koud of warm eten) enzovoorts.. 
 
Wat voor de een de juiste voeding is, is dat voor een ander niet of niet op dat moment. En dat maakt het lastig omdat je door alle goedbedoelde adviezen vaak wordt beïnvloedt of geneigd bent om met de stroom mee te gaan. Super logisch! Maar op zo’n moment ga je uit verbinding met jezelf, waardoor je niet meer aanvoelt wat je écht nodig hebt. Dit leidt tot een vicieuze cirkel.  
 
 

Mijn tips voor een gezonde leefstijl

In deze podcast geef ik je tips om een gezond leefstijl te vinden die bij jou past en leg ik je uit hoe je kunt merken of je op het juiste pad bent. Wat voel je dan? En hoe merk je dat op ?

Daarnaast vertel ik jou wat mijn coaching onderscheid ten opzichte van andere voedingscoaches en voedingsdeskundigen. En vertel ik waarom ik jou graag praktische handvatten aanreik. 

 
Ik wens je veel luisterplezier toe!
 
Wil je meer van mij horen?
 
Beluister dan ook de andere podcasts.
 
Liefs,
Robin