fbpx

Mindmap Cooking

Het was september 2019 toen ik mijn eerste kookboek uit mocht brengen! Ik droomde er al een tijd van om alle recepten die ik had verzameld te bundelen in een mooi geheel en zo ontstond Mindmap Cooking.

Niet zomaar een kookboek maar een simpel kookboek voor gezonde (familie)gerechten. Een boek wat jou aan de hand van mindmaps (vandaar de naam Mindmap Cooking)  gezonde (familie)gerechten laat bereiden binnen een handomdraai. 

 • Zie jij op tegen elke dag koken partner of kinderen niets lusten en val je daardoor altijd terug op dezelfde gerechten met weinig variatie?
 • Vind je of vinden jullie  voldoende groenten eten daardoor lastig?
 • Zoek jij simpele gerechten die snel te bereiden zijn? en waarbij je maar 1 pot hoeft te koken en iedereen tevreden aan tafel zit?
 • Wil je een recept met weinig ingrediënten en het liefst met gewoon pure alledaagse ingrediënten?

  Dan past Mindmap Cooking zeker bij jou!

Het staat namelijk vol makkelijke (kindvriendelijke) recepten die je niet veel tijd of voorbereiding kosten. Dit gaat ervoor zorgen dat je met meer plezier gaat koken en moeiteloos meer groenten gaat eten bij elke maaltijd!

Ik geef tips om kinderen spelenderwijs te betrekken bij het eten en leg ik uit hoe je op een positieve manier kinderen (en wellicht ook je partner) kunt stimuleren om gezonder te eten. 

Daarnaast ga ik uitgebreid in op orthomoleculaire voeding en wat dit voor jou kan betekenen en hoe je daarin een fijne balans vindt. Vanuit mijn eigen ervaring ‘van eetprobleem naar orthomoleculair voedingsdeskundige’. 

koken met groenten

Waarom heet het 'Mindmap cooking?'

Zoals ik net al beschreef zijn de recepten gecategoriseerd door middel van mindmaps. 

Elk hoofdstuk staat 1 groente uitgewerkt in de mindmap met..

 • Er staan 12 alledaagse groente uitgewerkt: bloemkool, broccoli, wortel én zelfs spruiten en champignons.
 • Voor elke groente oneindig veel kookideeën, bereidings- en combinatietips, zodat een lekkere gezonde maaltijd samenstellen een ‘peulenschilletje’ wordt.
 • Geen verspilling van eten, doordat je altijd weet wat je met een groente kunt maken die je nog in huis hebt!
 • Je leert welke gezondheidsvoordelen elke groente heeft. 
 • Bonus: Bij elk recept tips om kinderen of een (lastige)partner stiekem meer groenten te laten eten 😉

Robin, kan ik dat boek niet eens doorbladeren?

Ja dat kan zeker!

Je krijgt van mij namelijk een gratis inkijkexemplaar met 6 recepten, zodat je kunt ontdekken hoe het boek gezond koken voor jou gemakkelijk gaat maken. 

gezonde kipsalon

Waarom Mindmapcooking een plekje verdient op jouw aanrecht..