fbpx

Mogelijkheden


Goed voor jezelf zorgen met een drukke baan, een sociaal leven en/of een gezinsleven. Is dit te combineren met een gezonde leefstijl? Hoe doe je dat dan?

Als je deze pagina van mijn website bezoekt dan heb je waarschijnlijk bewust of onbewust het verlangen om iets te verbeteren aan jezelf:

 • Je loopt misschien al langer rond met zo’n opgeblazen gevoel na elke (avond)maaltijd en je wil eigenlijk wel eens weten hoe dat komt en uiteraard hoe je daar vanaf komt.
 • Je merkt dat stress snel op je lichaam slaat, waardoor je sneller naar wat lekkers grijpt of steeds het einde van de week met hoofdpijn afsluit.
 • Je ervaart stemmingswisselingen of energiedips, en/of je bent s’ ochtends niet vooruit te branden.
  Althans je voelt je sloom en moe maar je moet door!
 • Je wilt weten welke voeding echt gezond is maar daar niet obsessief (meer) mee bezig zijn of daar veel tijd in moeten steken.
 • Je wilt vooral wat meer structuur in je voedingspatroon want door alle drukte lukt het niet altijd om daar een goede balans en ritme in te vinden en dat is nou net waar jij zo’n behoefte aan hebt.
 • Je hebt (sinds kort) last van een allergie, intolerantie, hooikoorts, of een andere  aandoening bijvoorbeeld reuma, eczeem, astma en je wilt graag daar specifiek orthomoleculair voedingsadvies voor.

Gelukkig is dat precies waar ik jou bij kan ondersteunen!
Door samen met jou te gaan kijken waar jouw manier van eten en leven en vooral hoe je dit combineert met een druk leven, jouw gezin en/of partner.

hormonen in balans met voeding
makkelijke maaltijd avondeten gezin

Makkelijke gezonde recepten voor jou en je gezin!

Dat is waar ik in mijn coaching de focus op leg!
Eenvoudige gezonde recepten, makkelijke en pure maaltijden en kindvriendelijke gerechten, zoals een gezond tussendoortje voor meer naar school of een gezonde avondmaaltijd die voor zowel partner als kind(eren) toegankelijk zijn.

Wanneer je gaat koken zonder pakjes en zakjes wil je graag weten hoe je een gerecht net zo smaakvol of zelfs nóg smakelijker krijgt, zodat niemand met lange tanden aan tafel zit!

Ik weet dat je misschien denkt dat je daar een keukenprinses voor moet zijn maar niets is minder waar. Dat was ik namelijk ook totaal niet, totdat ik er gewoon mee aan de slag ging, af en toe flinke misbaksels maakte en weer doorbakte of kookte!

Met de juiste praktische handvatten en stappen tover jij binnen een mum van tijd ook heerlijke familiegerechten op tafel! 
En maak je een einde aan dat eeuwige gedoe over het eten.

Persoonlijk advies en praktische coaching van een orthomoleculair therapeut

Mijn orthomoleculaire opleiding is mijn basis en van daaruit ben ik mij nog verder gaan verdiepen in allerlei voedings-gerelateerde onderwerpen..

Ik heb een cursus improvisatie-koken gedaan waar ik leerde over smaakcombinaties en de juiste praktische voorbereidingen treffen, ik heb een opleiding voor orthomoleculair voedingsadvies bij zwangerschap, de eerste levensjaren en de jonge jeugdjaren en ik heb kennis van ecologisch moestuinieren. 

Uiteraard heb ik in mijn achtertuin dan ook een moestuin waar ik elk jaar met enorm veel plezier mijn eigen groenten en fruit kan kweken. Dat betekent ook dat ik soms een groente- of fruit overschot heb en daardoor heel creatief ben geworden met het bereiden van gezonde gerechten en het verwerken van restjes. Duurzaamheid vind ik namelijk ook belangrijk, zeker met het oog op de toekomst.

Al deze kennis zet ik in om jou een breed en gespecialiseerd advies te kunnen geven en jou vooral veel praktische coaching te bieden!

orthomoleculair therapeut van natura gezond
ecologisch moestuinieren gezonde familiegerechten
orthomoleculair therapeut

Het verschil tussen een reguliere diëtist/voedingsdeskundige en wat ik doe!

Ik heb er een hekel aan om jou een waslijst onder je neus te duwen met voedingsadviezen of eetregels en jou vervolgens hier compleet los in te laten..

Ik kan jou wel uitleggen hoe een auto werkt, maar als je nooit rijles hebt gehad dan kun je er nog niet mee overweg!

Jij wilt daar makkelijke recepten bij voor je ontbijt, je lunch, je avondeten of als gezonde snack, weten welke boodschappen je in huis moet hebben en vooral weten hoe je dit plant en voorbereid zodat jij dit moeiteloos in balans houdt.

Misschien wil je ook weten hoe je bepaalde voedingscombinaties kunt maken om die opgeblazen buik of een dip na de maaltijd te voorkomen?
En wil je wel weten of je geen voedingstekorten hebt?

Dan heb ik voor jou een aantal mogelijkheden!

Voedingscheck

Eenmalig 1-op-1 consult
75,- (60-90 minuten)
 • Een grondige analyse van jouw voedingspatroon.
 • Specifiek orthomoleculair voedingsadvies bij hormoon- of darmklachten en zwangerschap.
 • Tips en praktische adviezen om direct je voedingspatroon te verbeteren.
 • Ervaring met darmklachten en een verstoorde relatie met voeding.

Moeiteloos-Gezond-Eten programma

Eenmalige investering
299- blijvende toegang tot het programma
 • Stapsgewijs een gezonde leefstijl aanleren die je de rest van je leven kunt volhouden, juist met een druk (gezins)leven.
 • Volledige praktische coaching: van boodschappen doen tot makkelijke maaltijden voor ontbijt, lunch, tussendoortjes en avondeten. In de vorm van recepten, formats en kookvideo's.
 • Toegang tot de Van Natura Gezond vragenuurtjes en community
 • Tegen een gereduceerde prijs deelnemen aan kookworkshops in thema: gezond ontbijt, lunch, barbecue, tapas, feestdagen etc.
orthomoleculaire voeding

Wat zeggen anderen over mijn coaching:

Op weg naar een gezond en puur voedingspatroon ondersteunt Robin met fijne recepten, veel tips, en geeft ze een duidelijk beeld over wat gezond is! Voor mij werkt dit verhelderend. Tevens kijkt ze naar je persoonlijke klachten, super! Nu op weg naar het integreren van deze voeding in mijn voedingspatroon.


Na zoveel jaren gevochten te hebben tegen mijn eigen lijf (met name mijn kilo's) heb ik bij Robin het inzicht, de inspiratie en motivatie gekregen om mijn valkuilen om te draaien naar wat nu mijn passie is: puur eten en positief leven. Wat een kennis en kundigheid heb jij in huis Robin! Mooi mens!


Op een ongedwongen manier werken aan je gezondheid d.m.v. het verkrijgen van waardevolle informatie en het direct in de praktijk brengen van bereidingstips voor orthomoleculaire voeding.

Met Robin heb ik mijn eetpatronen met betrekking tot ontbijt, lunch en tussendoortjes onderzocht met als doel meer stabiliteit in mijn energie te ervaren. Het was en is nog steeds een intense zoektocht, maar stap voor stap ervaar ik dat er een natuurlijk eetpatoron, incl. stabiele energie ontstaat, zonder enige vorm van restricties.

Ik kijk uit naar de kookcursus in groepsverband.

Bevlogen aan de slag met iets lekkers én gezonds op tafel. Wat wil je nog meer. Robin laat iedereen in een ontspannen sfeer genieten en deelt haar kennis graag met anderen. Ben benieuwd naar het kookboek!


Verrassende leerzame omschakeling in ons traditionele eten en denken wat voor ons goed en gezond is!

De kookcursus was erg toegankelijk. Er werd duidelijk uitgelegd met een boekje wat de bedoeling was en je kon het thuis nog nalezen. De recepten maakte we samen klaar en alles kon nagevraagd worden aan Robin. Het was fijn dat het een kleine groep was, hierdoor was er genoeg ruimte en aandacht voor vragen. En als kers op de taart mochten we onze eigen creaties proeven. Al met al was het een groot succes en heeft het mij handvaten gegeven om thuis te gebruiken!