fbpx

Kleinschalige groepscoaching

Zou jij deze winter samen met mij en een groepje gelijkgestemde dames willen werken aan:

 • Een fijne, ontspannen relatie met voeding?
 • Gezond eten op een manier die bij jou past?
 • Een fijne (vaste) routine  willen vinden die voor jou werkt?

En wil jij graag:

 • Tips om dicht bij jezelf te blijven en te leren voelen wat jouw lichaam nodig heeft.
 • Makkelijke recepten voor elke maaltijd van de dag, zodat je nooit meer twijfelt over wat je moet maken.
 • Weten welke producten je het beste meeneemt uit de supermarkt/winkel en welke je laat staan?
 • Leren hoe je efficiënt je voorbereidingen doet op een (thuis)werkdag of een dagje uit?

Kortom:  Samen ervoor zorgen dat jij die krachtige, energieke en zelfverzekerde vrouw wordt die alles op de rit heeft en straalt van top tot teen!!

Het grote voordeel is dus dat je het programma niet alleen hoeft te doorlopen en er tweewekelijkse coaching bijkrijgt als stok achter de deur, zowel van mij persoonlijk als van een groep gelijkgestemde dames die elkaar supporten.

We starten op de bijzondere datum én mijn verjaardag  maandag 12-12-2022 om 09:00.

 • Een persoonlijke intake en eindevaluatie (1-op-1)
 • Tweewekelijkse vaste contactmomenten (online opname beschikbaar als je er live niet bij kunt zijn).
 • 24/7 ondersteuning via mijn online ‘Moeiteloos-Gezond-Eten-Programma’ vol voedingsadviezen en tips, recepten, kookvideo’s.
 • 1 exemplaar van mijn kookboek Mindmapcooking vol makkelijke gezonde (familie)recepten.

  You never walk alone, so let’s rock this together!!

orthomoleculair therapeut van natura gezond

GROEPSTRAJECT

3 maanden
499,- eenmalig bedrag of betalen in termijnen.
 • exlusief extra persoonlijke coachingsessies of een kookworkshop/dineravond.

FAQ: Meest gestelde vragen:

Ik kan me voorstellen dat je denkt, oh daar heb je weer een online programma. Hoe weet ik nou of ik er echt voldoende uithaal? En is het uitsluitend online of krijg ik ook voldoende begeleiding? 

Het programma is een verlengstuk van mijn dienst en dat is persoonlijke voedingscoaching. Mijn intentie is hierbij iemand zo goed mogelijk ondersteunen om gezond eten zo makkelijk, plezierig en toegankelijk mogelijk te maken binnen het dagelijks leven.  Het zou fysiek onhaalbaar zijn om 24/7 je te helpen om gezonde keuzes te maken, terwijl ik mij ervan bewust ben dat je thuis bij het toepassen van mijn adviezen pas écht de uitdaging begint.

Welke maaltijden bereid je voor? Hoe bereid je die voor binnen de tijd die je hebt? Hoe koop je de juiste producten in de winkel en supermarkt en waar let je op? Welke combinaties waren ook al weer goed voor je en hoe zorg je dat je met partner gezellig aan tafel kunt zitten zonder 2 potten te koken?

Allemaal praktische vragen die vaak pas boven komen als je daadwerkelijk aan de slag gaat thuis en daar wilde ik wat aan doen!

Ik weet namelijk dat het in het begin best overweldigend is wanneer je je voedingpsatroon wilt aanpassen en dan is het fijn als je hier een leidraad in hebt, een soort voorbeeld en dat is precies wat het programma is geworden. Doordat alles elk gewenst moment is terug te lezen en te bekijken heb je alles binnen handbereik om je thuis op weg te helpen.

En dat is wat ik jou graag gunde!!  Want ik weet hoe het is om zoekende te zijn.

En loop je even vast? Dan schakel je mijn hulp in door mij te appen of door een sessie met mij in te plannen of door aan te sluiten bij het wekelijkse vragenuurtje. 

Sowieso kun je ervoor kiezen om samen met een groep in te stappen zodat je een extra motivatie en stok achter de deur hebt. Je start dan samen met de groep en mij en doorloopt samen het programma en hebben vaste contactmomenten zodat je het niet alleen hoeft te doen. 

Wil je daar meer over weten? Stuur dan een mailtje naar robin@van-natura.nl

 

Zoals de naam van het programma ook aangeeft gaat het om moeiteloos gezond eten, wat wil zeggen dat ik al mijn tips en adviezen zo laagdrempelig mogelijk heb gemaakt.

Gezond eten hoeft niet ingewikkeld te zijn en ik verwacht ook niet van je dat je van elke maaltijd een culinair hoogstandje moet maken. Integendeel. Ze zeggen niet voor niets ‘less is more’ en dat geldt ook voor het samenstellen van maaltijden. Denk er vooral niet te moeilijk over en houd het bij een paar simpele alledaagse ingrediënten.

Makkelijker voor te bereiden, goedkoper en beter op te nemen voor je lichaam! 😉

Ik begrijp heel goed dat je dat denkt en ik kan natuurlijk niet voorspellen dat je alles wel lekker gaat vinden maar wat ik je wel kan meegeven is dat smaak zich kan ontwikkelen, bij volwassenen én zeker bij kinderen.

Vond jij je eerste kop koffie meteen lekker? Of je eerste slok wijn?
Dan heb je eigenlijk al het bewijs dat het kan wennen!
En soms is het ook net waar je het mee combineert en ook dat kun je ontwikkelen.
Sterker nog, dat leer ik je in het programma!

De eerste keer dat ik avocado at was ik niet meteen enthousiast, maar nu ik weet hoe ik het lekker kan bereiden en combineren met bijvoorbeeld ei, zalm en de juiste kruiden is het een van mijn favoriete gerechten.

Mocht het nou echt niet lukken of in de smaak vallen?
Dan denk ik graag met je mee over een geschikt alternatief. Stuur een mail naar robin@van-natura.nl

Ja absoluut!
Zoals ik al omschreef ben ik orthomoleculair voedingsdeskundige en heb ik veel kennis over het ontstaan van en specifiek voedingsadvies geven bij bepaalde allergieën en intoleranties.

Ik doe niet aan symptoombestrijding maar help jou graag de oorzaak van je intolerantie of allergie achterhalen zodat je er verbetering in kunt krijgen en/of een allergie uiteindelijk uit je systeem kunt krijgen. Bij een intolerantie kan dat niet, dan is er sprake van een enzymgebrek. Waar dat nodig is verwijs ik door naar externe specialisten.

Sowieso werk je vanuit de orthomoleculaire voedingswijze altijd zonder suiker, gluten en zuivel omdat dit vanuit deze invalshoek niet thuishoort in een gezond en volwaardig voedingspatroon.

Heb je een favoriete maaltijd die je door een allergie of intolerantie niet kunt eten?
Dan gaan we samen brainstormen over een gezond alternatief.

Als je het MGE-programma hebt aangeschaft, blijf je er toegang tot houden gedurende 1 heel jaar. Dat betekent dat jij op je eigen tempo en in je eigen tijd de modules en lessen kunt doorlopen. Mijn ondersteuning blijft daarbij beschikbaar en er is ook een mogelijkheid om losse sessies te boeken.

Alle lesinhoud bestaat uit korte invuloefeningen, instructievideo’s en kookvideo’s omdat ik zelf ook nooit het geduld heb om lange lappen tekst te lezen en door te spitten.

Ik kan natuurlijk niet in jouw agenda kijken, maar een tip is een vast moment voor jezelf in te roosteren waarop je aan de slag gaat het programma. In het begin is dat een investering, maar uiteindelijk zal jouw opgedane kookvaardigheid, de toegenomen energie en het gemak waarmee jij gezond kookt je de rest van je leven belonen!

Bedenk je eens hoe fijn dat zou zijn?!

Ik begrijp dat je het ziet als een investering en uiteindelijk is het dat ook. Maar wel een waar je iets voor terugkrijgt en niet alleen op korte termijn.

Bedenk je eens wat je ervoor terugkrijgt, de waarde die dit geeft voor de rest van je leven, het gemak, de rust, niet meer die haat/liefde verhouding met voeding.

Ik kan en wil voor jou niet invullen hoe waardevol het programma is maar weet wel dat ik er alles aan gedaan heb om het als 1 compleet pakket aan jou te overhandigen. Dit zal ik zelfs blijven aanvullen omdat ik weet dat dit gaat om een duurzame verandering die niet van vandaag op morgen bereikt is.

Een wedervraag om over na te denken: hoeveel geld heb jij al uitgegeven aan andere cursussen, dieetproducten en/of detoxkuren die uiteindelijk alleen maar korte termijn resultaat hebben opgeleverd?

Ik hoop dat je durft los te laten dat je een bepaalde lichaamsshape moet hebben om goed genoeg te zijn en erop vertrouwt dat als je je focust op een fijne duurzame relatie met voeding je vanzelf het figuur krijgt wat bij je past.

Ik ben van mening dat gezond eten voor iedereen betaalbaar is. Natuurlijk zal ik niet onder stoelen of banken schuiven dat er prijsstijgingen zijn. Maar bedenk je eens hoeveel geld je kunt besparen als je geen geld meer uitgeeft aan onnodig lekkers zoals koekjes, zakken chips, ijs, eiwitrepen of andere dieetproducten die je stiekem niet of bijna niet nodig hebt?

Je kunt, als je dat nog niet hebt gedaan, mijn gratis boodschappenformat aanvragen wat jou helpt om een betaalbare gezonde voorraad in huis te halen. Daarnaast besteed ik in module 3 van het programma aandacht aan slimme boodschappentips zoals bijvoorbeeld efficiënter en groter inkopen etc.

Wat betreft het betalen van dit programma is er een mogelijkheid om in termijnen te betalen zodat je het wat kunt spreiden. Hopelijk ben je daar al mee geholpen!

Ik moet altijd erg lachen als ik mensen spreek en ze denken dat ik volledig vegetarisch of veganistisch eet. Die link wordt namelijk gelijk gelegd bij mijn achtergrond als ‘gezond eten expert’/orthomoleculair voedingsdeskundige. Maar ik ben eet niet (geheel) vegetarisch en verwacht dit ook niet van jou.

En ja, het is zeker goed om wat vaker voor plantaardig te kiezen, mits je weet wat je dan moet kiezen want er is echt een hele hoop rommel op de markt. Vooral van alle vegetarische vleesvervangers gaan mij de tenen krommen, wat een zooi zit daar in! Dan kun je naar mijn mening beter kiezen voor onbewerkt en puur dierlijk voedsel zoals gevogelte, wild of rund of vis. In het programma ga ik hier dieper op in en wil ik je daar met alle plezier alles over uitleggen.

Mijn intentie is vooral jou vanuit waar je nu staat te inspireren om wat meer groenten toe te voegen aan je eetpatroon en ook te laten zien hoe je op daarmee een volwaardig en gevarieerd eetpatroon ontwikkeld wat zorgt voor een duurzame relatie met voeding en je gezondheid.

Alhoewel je natuurlijk ook voor de makkelijkste weg kunt kiezen en een wekelijkse maaltijdbox kunt laten bezorgen denk ik niet dat jij daar op de lange termijn jouw resultaat mee bereikt.

Ik zie dit vooral als een noodoplossing, voor als het echt niet anders kan, maar eigenlijk is er een veel goedkoper en eenvoudiger alternatief ook voor jou!

De maaltijden in de maaltijdboxen zijn namelijk nooit volledig afgestemd op jouw lijf en dat leer je het programma juist wel. Ook in combinatie met een gezin en hoe je dit aantrekkelijk maakt.

Voeding blijft namelijk altijd maatwerk en is elke investering waard.