fbpx

Moeiteloos gezond eten programma

Goed voor jezelf zorgen met een druk leven, hoe dan?!


Wanneer jij goed in je vel zit kun jij de wereld aan!
Maar in perioden dat je (te) veel druk ervaart merk je dat jouw voedingspatroon daar ook onder lijdt. Je gaat voor het gemak en neemt nauwelijks de tijd om je maaltijden voor te bereiden, laat staan dat je rustig en ontspannen je maaltijd opeet!

Je merkt dat het eten van minder suiker of brood eten je lekkerder in je vel laten zitten, je bent energieker, fitter en voelt je helder in je hoofd. Maar telkens zwakt dit toch weer af omdat je het moeilijk vol kunt houden met een druk leven.  Het lijkt gewoon niet bij je te passen.. althans niet te combineren met jouw drukke dagelijkse leven.

En je vindt het overweldigend. De een zweert bij koolhydraat arm eten en de ander bij intermitted fasting (geen ontbijt nemen tot het middaguur). Wat is toch die gouden formule voor jouw lijf?!

Je merkt namelijk dat streng zijn en eetrestricties hebben  (dit mag je wel, zoveel mag je van dat, dit mag je niet) niet voor jou werken ook al heb je dit al herhaaldelijk geprobeerd. Voor jou is eten namelijk iets waar je plezier aan wilt beleven en waar je naar uitkijkt. Het verbindt jou met familie en vrienden en dat is voor jou superbelangrijk!

Op sociale media komen de mooiste succesverhalen voorbij en dat frustreert jou enorm. Waarom lijken anderen zo makkelijk resultaat te bereiken? Hoe doen ze dat toch en vooral hoe houden ze dat vol? En iedereen lijkt ook zo’n keukenprinses en dat ben jij volgens jezelf alles behalve.

Het knaagt aan je dat je geen stap vooruit lijkt te komen, die verdomde vicieuze cirkel!

voedingscoaches. wat is nu gezond voor mij?
makkelijk en gezond eten

Gezond eten op een manier die bij jou past.

Je bent op zoek naar een soort vaste houvast waar je op kunt terugvallen. Je wilt niet elke dag die strijd in je hoofd over wat een verstandige lunchkeuze is, of wat je het beste kunt nemen als verzadigend ontbijt om te voorkomen dat je om 10:00 weer trek hebt.

Dan denk je:  ‘had ik maar een voedingsschema wat mij precies vertelt wat ik nodig heb, wat ik alleen maar hoef te volgen en daarmee verzekerd resultaat boek’.

Daarna denk je: ‘ach, laat ik het eerst zelf proberen’ en ga je Googlen of kijk je op social media hoe anderen het aanpakken. Je wilt ook helemaal geen vast stramien met eten. Laat staan dat je alles moet afwegen tot op de gram om je caloriebudget te berekenen.

Je wilt er vooral niet obsessief mee bezig zijn maar bent wel behoorlijk klaar met die eeuwige zoektocht en al die tegenstrijdigheden!

Het kost je energie die je liever ergens anders insteekt. En lang in de keuken staan om maaltijden (voor) te bereiden is al helemaal niet iets waar jij op zit te wachten.

Dus blijf je vaak een beetje ‘hangen’ in je vaste riedeltjes, hopend op een soort ‘gouden tip’  die op je pad komt, terwijl je eigenlijk niet gelukkig bent. 

 

 

 

Een fijne en gezonde relatie met voeding!

Joehoe, deze ervaringsdeskundige kan met je meepraten.

Een aantal jaar geleden was ik zó zoekende naar een voedingspatroon wat nu echt bij me paste. Ik heb zoveel verschillende dingen geprobeerd:  vegetarisch, niet vegetarisch, wel zuivel, geen zuivel, en zelfs 100% orthomoleculair eten (lees tunnelvisie). 

Ik had een leven vol eetregels en restricties. Ik moest 3x per dag een bord groenten eten, zelfs een restje spruiten als ontbijt, absoluut geen brood en nauwelijks granen, maximaal 1 kopje koffie in de week enzovoorts. Ja je begrijpt het goed: moet, moet, moet.

De studie tot orthomoleculair voedingsdeskundige versterkte dit want ik wist precies wat ik moest doen en moest laten en daar ging ik als perfectionist voor de volle 100% en misschien nog wel meer voor!

Zelfs als ik ergens ging eten nam ik altijd mijn eigen eten mee en nam ik het liefst niets wat ik niet kende, omdat ik dan niet wist hoe het was klaargemaakt of wat er precies in zat.

gezond eten zonder dieet hulp bij afvallen
stress verminderen met voeding minder stress door voeding

Te veel stress en daardoor geen resultaat?

En wat denk je?

Het leverde me totaal niet op wat ik hoopte, dus ging ik nog harder mijn best doen, nog strenger zijn.. totdat ik me langzaam begon te beseffen dat ik mijn lijf en mijn hoofd totaal geen rust gunde. Door mezelf telkens zo uit te putten met dingen die moesten, eetregels, beweegregels was ik de verbinding met mezelf compleet kwijt.. Ik had last van extreme vermoeidheid, mijn menstruatie bleef uit, ik was telkens overprikkeld en had bij alles wat ik at last van een opgeblazen gevoel en darmklachten.

Beetje bij beetje drong tot mij door dat het niet normaal was om me zo te voelen en vooral niet om elke dag zoveel met eten bezig te zijn op de manier zoals ik dat was. Door de lat zo hoog te leggen had ik behoorlijk wat stress (onbewust)!

Zou die stress misschien de boosdoener zijn?!   
Oef, toen ik dat inzag besefte ik me pas wat ik mezelf al die tijd had aangedaan en dat kwam hard binnen.. 

Misschien raakt dit jou nu net zo of word er wat getriggerd..

Een blijvende gezonde relatie met voeding..

De vrouwen die ik zie hebben vaak een soortgelijk proces doorlopen maar willen vaak net zoals ik alles zelf oplossen: de ‘succesvolle verbloemers: je straalt uit naar anderen dat je alles onder controle hebt en maakt ook jezelf dat wijs om je op de been te houden’.

Wat je eigenlijk wilt is iemand die jou handvatten kan aanreiken, die naar je luistert als je er even doorheen zit en niet weet welke (eet)keuze je moet maken of welke producten je nu beter wel of niet kunt aanschaffen in de winkel of welke avondmaaltijd je gaat koken.

Dat is precies wat ik nodig had gehad toen ik zo zoekende was. Door jarenlang te pionieren ben ik gekomen waar ik nu ben, de trotste onderneemster van Van Natura Gezond met als missie jou gidsen om gezond eten plezierig en makkelijk te maken binnen je (drukke) dagelijkse leven!

Dat doe ik met mijn splinternieuwe ‘Moeiteloos-Gezond-Eten- programma’.

snelle gezonde avondmaaltijd makkelijke gezonde maaltijden voor op drukke dagen

Makkelijke maaltijden voor op drukke dagen!

Met 1 compleet verzorgd pakket ga ik jou ondersteunen om stap voor stap die zelfverzekerde vrouw te worden die een gezonde leefstijl heeft die volledig bij haar past.

Die geniet van alles wat ze eet, van haar plezierige relatie met voeding en die gezellig geniet van eten in sociale gelegenheden zonder restricties en eetregels.

Als dit is wat jij ook wilt:

 • Een gezonde leefstijl vinden die volledig bij je past, waarbij je moeiteloos gezond eet omdat het je zo goed doet.

 • Je gaat terug naar jouw basis en ontdekt welk voedingspatroon nu echt voor jou werkt én hoe eenvoudig dit kan zijn! 

 • Je gezondheid verbeteren op alle vlakken: meer (stabiele) energie, hormonale balans, slaappatroon, stresslevels omlaag, geen terugkerende blaas- of gewrichtsontstekingen, een gewicht wat bij je past, enzovoorts. Elk lichaam is hierin uniek.

 • Makkelijk de juiste (betaalbare) producten kiezen in de supermarkt.

 • Eenvoudige recepten voor elke maaltijd van de dag, ook voor drukke (werk)dagen of dagjes uit precies leren wat makkelijk is om mee te nemen of voor te bereiden en vooral ook hoe je dat dan doet.

 • Samen met mij binnen no-time je maaltijden voorbereiden door middel van kookvideo’s.

 • Leren over het gebruik van kruiden en specerijen: bij welke gerechten zet je ze in en hoe kun je daarmee je gezondheid opkrikken?


 

Dat hoef je niet alleen te doen want ik weet hoe het is om het gevoel te hebben dat je moet ‘ploeteren’ zonder houvast of steun van anderen!

Daarom krijg je gedurende het hele programma mijn ondersteuning wanneer je maar wilt. Er zijn vaste coachmomenten in de week en persoonlijke video’s die jou stap voor stap helpen om gezondere eetkeuzes te maken, gezonde boodschappen in huis te halen, op een eenvoudige manier je maaltijden voor te bereiden en interessante infographics (afbeelding hiernaast) om te begrijpen wat het eten van bepaalde voedingsmiddelen voor effect heeft op je lijf en geest.
Alles wat je nodig hebt om gezond eten makkelijk en ontspannen te maken binnen jouw (drukke)dagelijkse leven en hierin te gaan ontdekken wat écht voor jou werkt!

Heb je behoefte aan meer persoonlijke ondersteuning of heb je specifieke gezondheidsklachten waar je vanaf wilt?
Dan is het programma uit te breiden met losse 1-op-1 sessies.

Je hebt op elk gewenst moment de mogelijkheid om door te pakken. Zeker na afloop van een inspirerende coachsessie kan het fijn zijn om alle informatie op je eigen tempo te verwerken en nog eens door te nemen.

Om je alvast een ‘kijkje in de keuken te geven’ heb ik een video voor je opgenomen die je rondleidt door het programma! (Bekijk hem hiernaast)

Wil je meer vragen stellen over het programma? Bekijk dan de veelgestelde vragen hieronder of plan een vrijblijvend persoonlijk gesprek in. 

koolhydraatarm eten zonder dieet

Moeiteloos Gezond Eten

BASIS
399,- eenmalig bedrag
 • Je wilt de belangrijkste basis leren om gezond eten moeiteloos en plezierig te maken en vooral leren hoe je dat dan aanpakt in je dagelijks leven.
 • Goed te combineren met een druk leven (maximaal 2 à 3 uur per week). Op elk gewenst moment de lessen doorlopen of nalezen.
 • Je zoekt vooral naar praktische handvatten: boodschappentips, kookvideo's, recepten, kruiden en specerijentips, efficiënt maaltijden voorbereiden enz.
 • 1 vast contactmoment per week, een ondersteunende Whtatsappgroep en 24/7 de mogelijkheid om vragen te stellen.
 • BONUS: 1 exemplaar van mijn kookboek Mindmapcooking vól eenvoudige gezonde recepten.
 • Uit te breiden met 1-op-1 voedingscoaching (pakket van 5 sessies).

Moeiteloos Gezond Eten

TOTAAL
699,- eenmalig bedrag, ook te betalen in termijnen
 • Een compleet stappenplan van A tot Z om gezond eten moeiteloos en plezierig te maken in 10 uitgebreide modules.
 • Goed te combineren met een druk leven (maximaal 2 à 3 uur per week). Op elk gewenst moment de lessen doorlopen of nalezen.
 • Stap voor stap leren welk voedingspatroon bij jou past en hoe je daarmee je gezondheid positief kunt beïnvloeden. Daarbij leer je precies wat de rol is van koolhydraten, eiwitten en vetten, in welke verhoudingen je ze nodig hebt etc.
 • Praktische handvatten: boodschappentips, kookvideo's, recepten, kruiden en specerijentips, efficiënt maaltijden voorbereiden enz.
 • 1 vast contactmoment per week, een ondersteunende Whtatsappgroep en 24/7 de mogelijkheid om vragen te stellen.
 • BONUS: 1 exemplaar van mijn kookboek Mindmapcooking vól eenvoudige gezonde recepten.
 • Uit te breiden met 1-op-1 voedingscoaching (pakket van 5 sessies).

Makkelijke maaltijden voor op drukke dagen!

Dat je over een half jaar terugkijkt op jezelf als je dit programma samen met mij gaat doorlopen..

Wat zou dat doen voor?

 • Je zelfvertrouwen en daardoor je uitstraling?
 • De sfeer in huis aan tafel en rondom het eten koken?
 • Die relatie met jezelf en dat vertrouwen in jouw unieke lichaam?

Uit ervaring kan ik zeggen dat je je letterlijk en figuurlijk lichter voelt omdat je niet meer dagelijks worstelt met je eten. Je kunt ontspannen genieten van jouw eten, zonder schuldgevoelens of restricties en straalt van top tot teen ook al heeft iedereen wel eens zijn mindere momenten.

Gun jij jezelf dat ook? 
Stop dan met jezelf aanpraten dat je het zelf kan, terwijl je merkt dat het een grote stressfactor is.

Dit was ooit mijn grootste valkuil en is nu de grootste kracht die ik jou kan bieden, een luisterend oor, coach en gids zijn op jouw pad.

Ik ben zo vastberaden dat jij daardoor een ander, lees liever, zachter, mens bent als je de rust vindt in je voedingspatroon en daardoor op alle levensvlakken!!

De vraag is, sta je het toe dat ik jou hierbij ga gidsen?

 

FAQ: Meest gestelde vragen:

Om beter te kunnen inschatten of het wat voor jou is heb ik hieronder de meest gestelde vragen voor jou op een rijtje gezet.

Blijft er toch een vraag bestaan?
Mail dan naar robin@van-natura.nl en dan beantwoord ik hem graag voor je.

 

Ik kan me voorstellen dat je denkt, oh daar heb je weer een online programma. Hoe weet ik nou of ik er echt voldoende uithaal? En is het uitsluitend online of krijg ik ook voldoende begeleiding? 

Het programma is een verlengstuk van mijn dienst en dat is persoonlijke voedingscoaching. Mijn intentie is hierbij iemand zo goed mogelijk ondersteunen om gezond eten zo makkelijk, plezierig en toegankelijk mogelijk te maken binnen het dagelijks leven.  Het zou fysiek onhaalbaar zijn om 24/7 je te helpen om gezonde keuzes te maken, terwijl ik mij ervan bewust ben dat je thuis bij het toepassen van mijn adviezen pas écht de uitdaging begint.

Welke maaltijden bereid je voor? Hoe bereid je die voor binnen de tijd die je hebt? Hoe koop je de juiste producten in de winkel en supermarkt en waar let je op? Welke combinaties waren ook al weer goed voor je en hoe zorg je dat je met partner gezellig aan tafel kunt zitten zonder 2 potten te koken?

Allemaal praktische vragen die vaak pas boven komen als je daadwerkelijk aan de slag gaat thuis en daar wilde ik wat aan doen!

Ik weet namelijk dat het in het begin best overweldigend is wanneer je je voedingpsatroon wilt aanpassen en dan is het fijn als je hier een leidraad in hebt, een soort voorbeeld en dat is precies wat het programma is geworden. Doordat alles elk gewenst moment is terug te lezen en te bekijken heb je alles binnen handbereik om je thuis op weg te helpen.

En dat is wat ik jou graag gunde!!  Want ik weet hoe het is om zoekende te zijn.

En loop je even vast? Dan schakel je mijn hulp in door mij te appen of door een sessie met mij in te plannen of door aan te sluiten bij het wekelijkse vragenuurtje. 

Sowieso kun je ervoor kiezen om samen met een groep in te stappen zodat je een extra motivatie en stok achter de deur hebt. Je start dan samen met de groep en mij en doorloopt samen het programma en hebben vaste contactmomenten zodat je het niet alleen hoeft te doen. 

Wil je daar meer over weten? Stuur dan een mailtje naar robin@van-natura.nl

 

Zoals de naam van het programma ook aangeeft gaat het om moeiteloos gezond eten, wat wil zeggen dat ik al mijn tips en adviezen zo laagdrempelig mogelijk heb gemaakt.

Gezond eten hoeft niet ingewikkeld te zijn en ik verwacht ook niet van je dat je van elke maaltijd een culinair hoogstandje moet maken. Integendeel. Ze zeggen niet voor niets ‘less is more’ en dat geldt ook voor het samenstellen van maaltijden. Denk er vooral niet te moeilijk over en houd het bij een paar simpele alledaagse ingrediënten.

Makkelijker voor te bereiden, goedkoper en beter op te nemen voor je lichaam! 😉

Ik begrijp heel goed dat je dat denkt en ik kan natuurlijk niet voorspellen dat je alles wel lekker gaat vinden maar wat ik je wel kan meegeven is dat smaak zich kan ontwikkelen, bij volwassenen én zeker bij kinderen.

Vond jij je eerste kop koffie meteen lekker? Of je eerste slok wijn?
Dan heb je eigenlijk al het bewijs dat het kan wennen!
En soms is het ook net waar je het mee combineert en ook dat kun je ontwikkelen.
Sterker nog, dat leer ik je in het programma!

De eerste keer dat ik avocado at was ik niet meteen enthousiast, maar nu ik weet hoe ik het lekker kan bereiden en combineren met bijvoorbeeld ei, zalm en de juiste kruiden is het een van mijn favoriete gerechten.

Mocht het nou echt niet lukken of in de smaak vallen?
Dan denk ik graag met je mee over een geschikt alternatief. Stuur een mail naar robin@van-natura.nl

Ja absoluut!
Zoals ik al omschreef ben ik orthomoleculair voedingsdeskundige en heb ik veel kennis over het ontstaan van en specifiek voedingsadvies geven bij bepaalde allergieën en intoleranties.

Ik doe niet aan symptoombestrijding maar help jou graag de oorzaak van je intolerantie of allergie achterhalen zodat je er verbetering in kunt krijgen en/of een allergie uiteindelijk uit je systeem kunt krijgen. Bij een intolerantie kan dat niet, dan is er sprake van een enzymgebrek. Waar dat nodig is verwijs ik door naar externe specialisten.

Sowieso werk je vanuit de orthomoleculaire voedingswijze altijd zonder suiker, gluten en zuivel omdat dit vanuit deze invalshoek niet thuishoort in een gezond en volwaardig voedingspatroon.

Heb je een favoriete maaltijd die je door een allergie of intolerantie niet kunt eten?
Dan gaan we samen brainstormen over een gezond alternatief.

Als je het MGE-programma hebt aangeschaft, blijf je er toegang tot houden gedurende 1 heel jaar. Dat betekent dat jij op je eigen tempo en in je eigen tijd de modules en lessen kunt doorlopen. Mijn ondersteuning blijft daarbij beschikbaar en er is ook een mogelijkheid om losse sessies te boeken.

Alle lesinhoud bestaat uit korte invuloefeningen, instructievideo’s en kookvideo’s omdat ik zelf ook nooit het geduld heb om lange lappen tekst te lezen en door te spitten.

Ik kan natuurlijk niet in jouw agenda kijken, maar een tip is een vast moment voor jezelf in te roosteren waarop je aan de slag gaat het programma. In het begin is dat een investering, maar uiteindelijk zal jouw opgedane kookvaardigheid, de toegenomen energie en het gemak waarmee jij gezond kookt je de rest van je leven belonen!

Bedenk je eens hoe fijn dat zou zijn?!

Ik begrijp dat je het ziet als een investering en uiteindelijk is het dat ook. Maar wel een waar je iets voor terugkrijgt en niet alleen op korte termijn.

Bedenk je eens wat je ervoor terugkrijgt, de waarde die dit geeft voor de rest van je leven, het gemak, de rust, niet meer die haat/liefde verhouding met voeding.

Ik kan en wil voor jou niet invullen hoe waardevol het programma is maar weet wel dat ik er alles aan gedaan heb om het als 1 compleet pakket aan jou te overhandigen. Dit zal ik zelfs blijven aanvullen omdat ik weet dat dit gaat om een duurzame verandering die niet van vandaag op morgen bereikt is.

Een wedervraag om over na te denken: hoeveel geld heb jij al uitgegeven aan andere cursussen, dieetproducten en/of detoxkuren die uiteindelijk alleen maar korte termijn resultaat hebben opgeleverd?

Ik hoop dat je durft los te laten dat je een bepaalde lichaamsshape moet hebben om goed genoeg te zijn en erop vertrouwt dat als je je focust op een fijne duurzame relatie met voeding je vanzelf het figuur krijgt wat bij je past.

Ik ben van mening dat gezond eten voor iedereen betaalbaar is. Natuurlijk zal ik niet onder stoelen of banken schuiven dat er prijsstijgingen zijn. Maar bedenk je eens hoeveel geld je kunt besparen als je geen geld meer uitgeeft aan onnodig lekkers zoals koekjes, zakken chips, ijs, eiwitrepen of andere dieetproducten die je stiekem niet of bijna niet nodig hebt?

Je kunt, als je dat nog niet hebt gedaan, mijn gratis boodschappenformat aanvragen wat jou helpt om een betaalbare gezonde voorraad in huis te halen. Daarnaast besteed ik in module 3 van het programma aandacht aan slimme boodschappentips zoals bijvoorbeeld efficiënter en groter inkopen etc.

Wat betreft het betalen van dit programma is er een mogelijkheid om in termijnen te betalen zodat je het wat kunt spreiden. Hopelijk ben je daar al mee geholpen!

Ik moet altijd erg lachen als ik mensen spreek en ze denken dat ik volledig vegetarisch of veganistisch eet. Die link wordt namelijk gelijk gelegd bij mijn achtergrond als ‘gezond eten expert’/orthomoleculair voedingsdeskundige. Maar ik ben eet niet (geheel) vegetarisch en verwacht dit ook niet van jou.

En ja, het is zeker goed om wat vaker voor plantaardig te kiezen, mits je weet wat je dan moet kiezen want er is echt een hele hoop rommel op de markt. Vooral van alle vegetarische vleesvervangers gaan mij de tenen krommen, wat een zooi zit daar in! Dan kun je naar mijn mening beter kiezen voor onbewerkt en puur dierlijk voedsel zoals gevogelte, wild of rund of vis. In het programma ga ik hier dieper op in en wil ik je daar met alle plezier alles over uitleggen.

Mijn intentie is vooral jou vanuit waar je nu staat te inspireren om wat meer groenten toe te voegen aan je eetpatroon en ook te laten zien hoe je op daarmee een volwaardig en gevarieerd eetpatroon ontwikkeld wat zorgt voor een duurzame relatie met voeding en je gezondheid.

Alhoewel je natuurlijk ook voor de makkelijkste weg kunt kiezen en een wekelijkse maaltijdbox kunt laten bezorgen denk ik niet dat jij daar op de lange termijn jouw resultaat mee bereikt.

Ik zie dit vooral als een noodoplossing, voor als het echt niet anders kan, maar eigenlijk is er een veel goedkoper en eenvoudiger alternatief ook voor jou!

De maaltijden in de maaltijdboxen zijn namelijk nooit volledig afgestemd op jouw lijf en dat leer je het programma juist wel. Ook in combinatie met een gezin en hoe je dit aantrekkelijk maakt.

Voeding blijft namelijk altijd maatwerk en is elke investering waard.

makkelijke maaltijd avondeten gezin

3-maanden GROEPSTRAJECT

Zou jij deze winter samen met mij en een groepje gelijkgestemde dames willen werken aan:

 • Een fijne, ontspannen relatie met voeding?
 • Gezond eten op een manier die bij jou past?
 • Een fijne (vaste) routine  willen vinden die voor jou werkt?

En wil jij graag:

 • Tips om dicht bij jezelf te blijven en te leren voelen wat jouw lichaam nodig heeft.
 • Makkelijke recepten voor elke maaltijd van de dag, zodat je nooit meer twijfelt over wat je moet maken.
 • Weten welke producten je het beste meeneemt uit de supermarkt/winkel en welke je laat staan?
 • Leren hoe je efficiënt je voorbereidingen doet op een (thuis)werkdag of een dagje uit?

  Kortom:  Samen ervoor zorgen dat jij die krachtige, energieke en zelfverzekerde vrouw wordt die alles op de rit heeft en straalt van top tot teen!!

  Het grote voordeel is dus dat je het programma niet alleen hoeft te doorlopen en er tweewekelijkse coaching bijkrijgt als stok achter de deur, zowel van mij persoonlijk als van een groep gelijkgestemde dames die elkaar supporten.

We starten op de bijzondere datum én mijn verjaardag  maandag 12-12-2022 om 09:00.

 • Een persoonlijke intake en eindevaluatie (1-op-1)
 • Tweewekelijkse vaste contactmomenten (online opname beschikbaar als je er live niet bij kunt zijn).
 • 24/7 ondersteuning via mijn online ‘Moeiteloos-Gezond-Eten-Programma’ vol voedingsadviezen en tips, recepten, kookvideo’s.
 • 1 exemplaar van mijn kookboek Mindmapcooking vol makkelijke gezonde (familie)recepten.

  You never walk alone, so let’s rock this together!!

orthomoleculair therapeut van natura gezond

GROEPSTRAJECT

3 maanden
499,- eenmalig bedrag of betalen in termijnen.
 • exlusief extra persoonlijke coachingsessies of een kookworkshop/dineravond.