fbpx

Online Voedingscheck

Vraag jij je regelmatig af welke voeding nu echt gezond voor je is?

  • Of je koolhydraten beter kunt vermijden omdat ze je dik maken?
  • Of veel eiwitten eten goed voor je is?
  • Of je vetten moet vermijden of juist moet nemen?
  • Of je het Voedingscentrum moet volgen of juist niet?
  • Of bepaalde voeding je hormoonhuishouding verstoord?
  • Of plantaardig eten beter is?

Dat begrijp ik hélemaal! Er was een tijd dat ik compleet verdwaald was en wat had ik het toen fijn gevonden als iemand me door dit dichtbegroeide bos de weg had gewezen..  

Als ervaringsdeskundige en orthomoleculair voedingsdeskundige ga ik samen met jou structuur en overzicht creëren in jouw voedingspatroon en natuurlijk al je vragen beantwoorden.

Blijf alsjeblieft niet in je eentje ronddwalen en sta hulp toe dat kan zo enorm verlichtend zijn!

Net zoals je je haar laat knippen bij de kapper of je auto naar de garage brengt als die wat mankeert.

goed voor jezelf zorgen minder stress ervaren
voedingscheck

Wat doet een orthomoleculair voedingscoach?

Een orthomoleculair voedingsdeskundige ziet lichaam en geest als een geheel waarin verschillende systemen samenwerken. Wanneer 1 schakel uit balans raakt heeft dit invloed op de rest van de schakels. Vanuit die gedachte wordt gekeken naar voeding die het lichaam in balans houdt of de balans juist verstoord, voeding die energie geeft of energie kost.

Heel veel van onze klachten of kwalen zijn te verbeteren met een juist voedingspatroon denk aan vermoeidheid, darmklachten, hoofdpijn, maar ook bij reumatische aandoeningen of astma kun je met voeding verbetering treffen. 

Moet je daarvoor heel veel voedingsgroepen skippen of gekke onbekende ingrediënten gaan aanschaffen?
Nee hoor, je moet het vooral net even anders weten te doen, of in een andere combinatie.

En wanneer jij daardoor weer vol energie je leven leidt, positiever bent en je lekkerder in je vel voelt, is het dat meer dan waard! 

Hoe werk ik?

Of je nu met een bepaalde klacht rondloopt, of gewoon een duidelijke structuur wilt in je voedingspatroon. 
Ik kijk graag met een deskundige blik naar jouw voedingspatroon en denk graag in (praktische) mogelijkheden!

We plannen een afspraak  (online) en voorafgaand vul jij een eetdagboek en een gezondheidschecklist in. Deze analyseer ik grondig en we bespreken samen welke verbeteringen er mogelijk zijn.  Van daaruit kun jij kiezen of je aanvullende coaching wenselijk vindt.

Zou jij wel eens willen weten of jij alles binnenkrijgt met jouw voedingspatroon? Of wil je specifiek advies bij klachten? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

orthomoleculair therapeut
"Ik ben onwijs gecharmeerd van je persoonlijke benaderen. Je durft te challengen en heel dicht bij jezelf te blijven zonder te beleren. Je geeft mij het vertrouwen dat het kan de verandering, de balans, de gezonde relatie met mezelf".
M. Curvers
"De begeleiding van Robin heeft mij goede handvaten en tips gegeven die bij mij passen. Natuurlijk moet je het uiteindelijk zelf doen, maar dat is met alles. Met de juiste info afgemeten aan de hand van de persoonlijke situatie is het maatwerk van Robin een hele fijne ondersteuning voor mij geweest".
Christel
"Ik wil je even een berichtje sturen. Ik heb mijn energie weer terug. Heb geen melkproducten meer gebruikt. Eet nu bijna elke ochtend een bananenpannenkoek met fruit. De magnesium die je adviseerde deed al snel zijn werk. De pijn in mijn armspieren is weg en mentaal voel ik mij inderdaad sterker!"
M. Peeters