fbpx

Waarom wil ik zo graag dat jij gezond blijft?

van natura gezond

Een gezonde relatie met voeding...

Als ik om me heen kijk dan zie ik veel mensen dagelijks worstelen met hun voedingspatroon.
Niet gek, als je ziet hoeveel boeken, website, Instagram-accounts, coaches en stromingen er zijn die je kunt aanhangen.  Het vliegt je letterlijk om de oren!

Een aantal jaren geleden raakte ik verloren in dat web. Ik was na mijn HBO-diploma Social Work niet tevreden over mezelf en raakte geïnspireerd om mijn leven bewuster in te vullen en (nog) gezonder te eten.

Al van jongs af aan was ik geïnteresseerd in de rol van voeding op je lijf en geest, dus ging ik daar informatie over opzoeken. Perfectionistisch als ik ben, sloeg ik daar in door.

Ik kon niet meer genieten van eten en daardoor ook van heel veel sociale gelegenheden niet meer. Ik ontnam mezelf mijn (levens)energie. Sociale contacten stootte ik af, uit angst dat ik dan iets zou moeten eten wat ik niet wilde.  Bovendien viel ik zoveel af, dat er echt niets meer van me over bleef.

Gelukkig zag ik in dat het zo niet langer ging en dat ik mijn doel allang gepasseerd was. Het had niets meer te maken met gezonder worden, maar met obsessief met eten bezig zijn. Ik heb nog lang geworsteld met bijkomende fysieke en mentale klachten omdat ik mezelf zo had uitgeput. 

”Beetje bij beetje heb ik mezelf herpakt en ontdekt waar voeding nu echt voor bedoelt is. Om van te genieten én om je te voorzien van de juiste brandstof.  Als je het hebt over een omschakeling maken, dan weet ik er alles van en dat vind ik net zo krachtig aan mijn hele ervaring!”

Als ‘pure’ voedingsliefhebster ben ik graag te vinden in mijn eigen moestuin. Ik fascineer mij iedere keer weer over de kracht van de natuur, zijn prachtige kleuren, geuren en uiteindelijk je eigen gekweekte groente of fruit..

Hoe mooi alles in evenwicht is. Die oerkracht is zo fascinerend!

moestuin

Over Robin:

Mijn naam is Robin Seuren en voor als je het nog niet door had is mijn passie gezond en bewust leven en eten!

Ik ben vastberaden om anderen te helpen een fijne relatie met voeding te ontwikkelen, door gezond eten zo aantrekkelijk en makkelijk mogelijk te maken.

Door veel zelf te experimenteren met gerechten en uit te proberen welke voeding wel en niet werkte voor mijn lichaam, kwam ik op steeds meer eigen recepten, waardoor ik besloot een kookboek te schrijven.

September 2019 heb ik met veel trots  ‘Mindmapcooking uitgebracht,  een boek wat jou helpt gezond te koken met een gezin, binnen een handomdraai. Het staat vol lekkere makkelijke gerechten om moeiteloos meer groenten te eten! 

Voor mij een pronkstuk op mijn groeiproces!

Mijn missie met 'Van Natura Gezond!'

We willen allemaal zo lang mogelijk gezond blijven.
Gezond eten is daar een belangrijk onderdeel van.
Bedenk maar eens hoe groot het thema voeding is in ons dagelijks leven..

Daarom hoort het jou zo plezierig en makkelijk mogelijk af te gaan,
zodat het voelt als een vanzelfsprekendheid en niet iets wat je jezelf oplegt.

Ik doe niets liever dan jou helpen om dat te realiseren,
zodat je niet alleen je eigen relatie met voeding verbetert, maar ook geniet van een gezonde leefstijl die als jezelf zijn voelt!

Kriebelt het jou al om aan de slag te gaan samen?

kooksessie gezin

2 ondernemingen?!​

kooksessie


Is koken echt niet jouw ding, 

maar vind je gezond eten wel belangrijk

Dan maak ik graag een gezonde maaltijd of lekkernij voor jou op bestelling!  

Naast Van Natura Gezond, heb ik namelijk nog een andere onderneming genaamd  ‘Ikookvoorjou’


//

Robin Seuren
Molenweg 57
6088 AP, Roggel

E robin@van-natura.nl
T 06-50490924

KVK 73012734

Op de hoogte blijven?

Ontvang inspirerende mails met tips die jou helpen gezond eten zo makkelijk mogelijk te maken.